Πολιτικές

 • Προκαταβολών και προπληρωμών
  • Για όλες τις περιόδους, για την εξασφάλιση της όποιας κράτησης,  απαιτείται προπληρωμή με την μορφή της προκαταβολής ίση με το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας.
  • Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, μια ελάχιστη πολιτική παραμονής καθώς και μια προκαθορισμένη πολιτική δείπνου μπορεί να είναι οι κανόνες του Ξενώνα για μια συγκεκριμένη περίοδο, όπως είναι κυρίως τα Χριστούγεννα, το Νέο Έτος και το Πάσχα.
  • Ανεξάρτητα από την περίοδο, το τυχόν υπόλοιπο της όποιας κράτησης εξοφλείται εκ των προτέρων ή κατά την ημέρα της άφιξης, μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή έγκυρης πιστωτικής κάρτας ή και σε έκτακτες περιπτώσεις και μέσω μετρητών.
  • Ειδικά για τους επαναλαμβανομένους πελάτες μας, εξαιρουμένης της υψηλής περιόδου,  προσφέρουμε έκπτωση στη συνολική τιμή του κάθε δωματίου. Για αυτόν τον τύπο κράτησης, η ακύρωση δεν είναι δυνατή οπότε η τυχόν προπληρωμή δεν επιστρέφεται μόνο μεταφέρεται και ισχύει για άλλη ανάλογη χρονική περίοδο, μετά από συνεννόηση με την  διοίκηση του ξενώνα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Ακύρωσης
  • Για οιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από την ημερομηνία άφιξης, 7 ημερών για την χαμηλή περίοδο, 14 ημερών για την μεσαία και 21 ημερών για την υψηλή, δεν υπάρχουν ακυρωτικά.
  • Για τροποποιήσεις εντός 7 ημερών για την χαμηλή, 14 ημερών για την μεσαία και 21 ημερών για την υψηλή περίοδο, πριν από την ημερομηνία άφιξης, παρακρατείτε το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής.
  • Ανάλογα με την περίοδο, για ακυρώσεις εντός 7 ή 14 ή 21 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης, μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, χρεώνεται η συνολική τιμή της κράτησης.
  • Μετά από έγκριση της διοίκησης του ξενώνα, ορισμένες από τις ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής μεταφέρονται σε άλλη χρονική περίοδο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμφωνία με GDPR

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τον κανονισμό GDPR με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανάλογά, στα διάφορα στάδια της επίσκεψής σας στο δικτυακό μας τόπο καθώς και στην τυχόν  μεταξύ μας αλληλογραφία μας σχετικά με την κράτησή σας, εκ των πραγμάτων, ξεκάθαρα σας ζητάμε την συγκατάθεσή  σας για να κάνουμε χρήση τους και να  διατηρήσουμε τα όποια προσωπικά σας δεδομένα. Ειδικά όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε σημειώστε ότι, ο ξενώνας μας δεν τα μοιράζετε με κανέναν τρίτο. Αντίθετα τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνον για επιχειρηματικούς σκοπούς μας όπως είναι, οι ενημερώσεις μας μάρκετινγκ, τα νέα μας για τυχόν εκδηλώσεις μας, τα αιτήματα για ανάλυση και επανεξέταση των κριτικών σας, κ.λπ. είτε απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας είτε μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των διαπιστευμένων συνεργατών μας, δηλαδή μέσω των υπηρεσιών, MailChimp και TripAdvisor. Τέλος, για όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε, σας εξασφαλίζουμε την λογοδοσία, την ακρίβεια, την ελαχιστοποίηση, την φορητότητα καθώς και το “Δικαίωμα να ξεχαστείτε”. Για αυτή την τελευταία υποχρέωση μας, όποτε το θελήσετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν από τα αρχεία μας.

Διάφορα

 • Checkout at 11.00 – Check-in at 15.00
 • Early check in – Late checkout, προσφέρονται μετά από προ συνεννόηση.

Spa
Για την ορθή χρήση του, παρακαλούμε σημειώστε τις ακόλουθες πληροφορίες:
Το Spa μας διαθέτει ευρύχωρο τζακούζι και χαμάμ. H χρήση του είναι ιδιωτική δηλαδή, αποκλειστική ανά Δωμάτιο ή Σουίτα. Επειδή κάθε Σουίτα ή Δωμάτιο έχουν πρόσβαση στο Spa μόνο για ιδιωτική χρήση, θα πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ανά ώρα συνεδρίας. Η κράτηση περιλαμβάνει 20λεπτη συνεδρία στο χαμάμ και άλλη μια 20λεπτη συνεδρία στο τζακούζι. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, υπάρχει επιπλέον ενιαία χρέωση ανά ωριαία χρήση ανά Δωμάτιο ή Σουίτα για πρόσβαση στο Spa μας. Οι οδηγίες χρήσης του μαζί με τους υποχρεωτικούς κάνονες υγιεινής και ασφάλειας του, είναι αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων εντός του χώρου του. Επειδή η χρήσης του μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, για λόγους ασφάλειας και τάξης, τα παιδιά επιτρέπονται μόνον υπό την αυστηρή επίβλεψη και ευθύνη των γονέων τους.
Το Spa μας παραμένει κλειστό από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Οκτωβρίου κάθε χρόνου.

Τιμές

Όλες οι τιμές δωματίων περιλαμβάνουν τους ισχύοντες φόρους και αναφέρονται σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για δύο άτομα και χρήση του χώρου χαλάρωσης μας σύμφωνα με τους κανόνες και τις χρεώσεις του.

Κατά την υψηλή περίοδο, μερικά τριήμερα, Σαββατοκύριακα, αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα, η πολιτική της ελάχιστης παραμονής είναι ο κανόνας. Παράλληλα για τις περιόδους αυτές μπορεί να οριστεί ένα υποχρεωτικό η μη εορταστικό δείπνο ή γεύμα με επιπλέον χρέωση.

Για κάθε επιπρόσθετο κρεβάτι όπου αυτό από την διαρρύθμιση των δωματίων επιτρέπεται, υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Για παιδί κάτω των 12 ετών, η χρήση του Χακί δωματίου ή/και η χρήση αυτού του δωμάτιου σαν αναπόσπαστο μέρος της Junior Σουίτας μας, σύμφωνα και με την διαρρύθμιση του, δεν χρεώνεται.

Περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα δωμάτια ή τις σουίτες μας, μπορείτε να βρείτε στην ξεχωριστή περιγραφή τους στο ιστότοπό μας καθώς και, στην μηχανή κρατήσεων μας   https://apeiroschora.reserve-online.net .

Προσφορές

Ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα, διάφορες προωθητικές ενέργειες μας μπορεί να εμπεριέχουν προσφορές. Για τυχόν μεμονωμένες τιμές δωματίων ή / και πρόσθετες προσφορές, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Covid-19

Για να προστατεύσει και να απαλύνει όσο το δυνατόν καλύτερα, τις δυσάρεστες επιπτώσεις της απειλής του COVID-19, για τους επισκέπτες μας αλλά και για  εμάς, για την περίοδο που η επιδημία αυτή είναι παρούσα, τροποποιήσαμε τις πολιτικές μας κράτησης, ακύρωσης και προπληρωμής μας, ως ακολούθως:

Κράτηση, ακύρωση και προπληρωμή στις τιμές Διαμονής μας:

 • Για όλες τις περιόδους και για να διασφαλιστεί η κράτηση, απαιτείται προπληρωμή με την μορφή της προκαταβολής ίση με το 30 % της συνολικής αξίας της διαμονής είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από την ημερομηνία άφιξης των 7 ημερών για την χαμηλή περίοδο, των 14 ημερών για την μεσαία και των 21 ημερών  για την υψηλή, δεν χρεώνονται τέλη ακύρωσης και όποια προπληρωμή μείον τα τυχόν έξοδα της επιστρέφεται.
 • Για τροποποιήσεις εντός 7 ημέρων για την χαμηλή περίοδο, 14 ημερών για την μεσαία και 21 ημερών για την υψηλή περίοδο, πριν την ημερομηνία άφιξης, δεσμεύεται το 30% της προκαταβολής.
 • Για ακυρώσεις εντός 7 ημερών για την χαμηλή ή 14 ημερών για την μεσαία και εντός 21 ημερών για την υψηλή περίοδο, πριν την άφιξη ή μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, δεσμεύεται το συνολικό ποσό της κράτησής.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από την άφιξη λόγω COVID-19, με την επιφύλαξη της απόδειξης του, η όποια παρακράτηση από όσες παραπάνω αναφέρονται, μετά από την έγκριση της διοίκησης, μπορεί να μεταφερθεί σε διαφορετική περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κράτηση, ακύρωση και προπληρωμή στις Παρατεταμένης Διαμονής τιμές μας

 • Για όλες τις περιόδους και για να διασφαλίσετε την κράτηση σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30 % της συνολικής αξίας της διαμονής σας, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας. Tο υπόλοιπο ποσό δεσμεύεται 7 μέρες πριν την άφιξη σας.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από 7 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης.
 • Για ακυρώσεις εντός 6 ημερών πριν την άφιξη, ή μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, δεσμεύεται το συνολικό ποσό της κράτησής σας. Με την επιφύλαξη απόδειξης λόγω COVID, για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις εντός της προαναφερθείσας περιόδου, η τυχόν προκαταβολή ή και η συνολική αξία της διαμονής σας, παρακρατούνται για μελλοντική χρήση

Με την επιφύλαξη της έγκρισης της διοίκησης, ορισμένες ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής και ειδικά αυτές που αφορούν το COVID,  μπορεί να μεταφερθούν σε διαφορετική περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

error: Content is protected !!