Πολιτικές

Προκαταβολών και προπληρωμών

 • Για όλες τις εποχές για την εξασφάλιση της κράτησης σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας. Tο υπόλοιπο ποσό δεσμεύεται ανάλογα με τις πολίτικες που ισχύουν για την συγκεκριμένη περίοδο.
 • Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, μια ελάχιστη πολιτική παραμονής καθώς και μια προκαθορισμένη πολιτική δείπνου μπορεί να είναι οι κανόνες του σπιτιού για μια συγκεκριμένη περίοδο, όπως είναι κυρίως τα Χριστούγεννα, το Νέο Έτος και το Πάσχα
 • Εκτός της υψηλής περιόδου, σε περίπτωση προπληρωμής της συνολικής αξίας της κράτησης σας, προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 10% στη συνολική τιμή του κάθε δωματίου. Για αυτόν τον τύπο κράτησης η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Επομένως η ανάλογη προπληρωμή σας δεν επιστρέφεται μόνο μεταφέρεται και ισχύει για άλλη χρονική στιγμή, μετά από προηγούμενη έγκριση από την διοίκηση του ξενώνα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακύρωσης

 • Για οιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση 21 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχουν ακυρωτικά
 • Για ακυρώσεις έως 14 ημέρες πριν την άφιξη σας, παρακρατείτε το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας
 • Για ακυρώσεις εντός 13 ημερών πριν την άφιξη σας, μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, θα χρεωθείτε την συνολική τιμή της κράτησης σας
 • Μετά από έγκριση της διοίκησης του ξενώνα, ορισμένες από τις ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής  μεταφέρονται σε άλλη χρονική περίοδο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμφωνία με GDPR

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τον κανονισμό GDPR με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα διάφορα στάδια της επίσκεψής σας στο δικτυακό μας τόπο καθώς και για τυχόν μεταγενέστερη αλληλογραφία μας σχετικά με την κράτησή σας, ξεκάθαρα σας ζητάμε την συγκατάθεσή  σας για να κάνουμε χρήση και να  διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν. Αντίθετα τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνον για επιχειρηματικούς σκοπούς του ξενώνα μας όπως είναι, οι ενημερώσεις μάρκετινγκ της εταιρείας μας, νέα για τυχόν εκδηλώσεις μας, αιτήματα επανεξέτασης σας, κ.λπ. είτε απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των διαπιστευμένων συνεργατών μας, δηλαδή μέσω των υπηρεσιών, MailChimp και TripAdvisor. Τέλος, για τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε, σας εξασφαλίζουμε την λογοδοσία, την ακρίβεια, την ελαχιστοποίηση, την φορητότητα καθώς και το “Δικαίωμα να ξεχαστείτε”. Για αυτή την τελευταία υποχρέωση μας, όποτε το θελήσετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν από τα αρχεία μας.

Διάφορα

 • Check out at 11.00 – Check-in at 15.00
 • Early Check-in – Late checkout, προσφέρονται μετά από προ συνεννόηση.

Τιμές

Όλες οι τιμές δωματίων περιλαμβάνουν τους ισχύοντες φόρους και αναφέρονται σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για δύο άτομα και χρήση του χώρου χαλάρωσης σύμφωνα με τους κανόνες και τις χρεώσεις του.

Κατά την υψηλή περίοδο, μερικά τριήμερα, Σαββατοκύριακα, αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα, η πολιτική της ελάχιστης παραμονής είναι ο κανόνας. Παράλληλα για τις περιόδους αυτές μπορεί να οριστεί ένα υποχρεωτικό η μη εορταστικό δείπνο ή γεύμα με επιπλέον χρέωση.

Για κάθε επιπλέον κρεβάτι όπου επιτρέπεται, υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Για ένα παιδί κάτω των 12 ετών, η χρήση του Χακί δωματίου ή/και η χρήση της Junior Σουίτας, σύμφωνα και με την διαρρύθμιση του Χακί δωματίου, δεν χρεώνεται.

Περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα δωμάτια μας μπορείτε να βρείτε στις αναλυτικές περιγραφές του κάθε δωματίου μας.

Προσφορές

Ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα, διάφορες προωθητικές ενέργειες μας μπορεί να εμπεριέχουν προσφορές. Για τυχόν μεμονωμένες τιμές δωματίων ή / και πρόσθετες προσφορές, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Covid19

Για να προστατεύσει και να απαλύνει όσο το δυνατόν καλύτερα, τις δυσάρεστες επιπτώσεις της απειλής του COVID, για τους επισκέπτες μας αλλά και για  εμάς, για την περίοδο που η απειλή αυτή είναι παρούσα, τροποποιήσαμε τις πολιτικές μας κράτησης, ακύρωσης και προπληρωμής μας, ως ακολούθως:

Κράτηση, ακύρωση και προπληρωμή στις Πλήρως Ευέλικτες τιμές μας

 • Για όλες τις περιόδους και για να διασφαλίσετε την κράτηση σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30 % της συνολικής αξίας της διαμονής σας, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας. Tο υπόλοιπο ποσό δεσμεύεται 7 μέρες πριν την άφιξη σας για την μεσαία περίοδο και σε 14 μέρες για την υψηλή περίοδο.
 • Ανάλογα με την περίοδο, οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από την ημερομηνία άφιξης, δηλαδή, πριν από 7 μέρες για την μεσαία περίοδο και πριν από 14 μέρες για την υψηλή περίοδο, δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης και η τυχόν προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως.
 • Για ακυρώσεις πριν την άφιξη εντός 6 ημερών για την μεσαία περίοδο και 13 ημερών για την υψηλή ή μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, δεσμεύεται το συνολικό ποσό της κράτησής σας. Με την επιφύλαξη απόδειξης λόγω COVID, για ακυρώσεις η τροποποιήσεις εντός το προαναφερθέντων περιόδων, η τυχόν προκαταβολή ή και η συνολική αξία της διαμονής σας, παρακρατούνται για μελλοντική χρήση

Με την επιφύλαξη της έγκρισης της διοίκησης, ορισμένες ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής και ειδικά αυτές που αφορούν το COVID, μπορεί να μεταφερθούν σε διαφορετική περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κράτηση, ακύρωση και προπληρωμή στις Παρατεταμένης Διαμονής τιμές μας

 • Για όλες τις περιόδους και για να διασφαλίσετε την κράτηση σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30 % της συνολικής αξίας της διαμονής σας, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας. Tο υπόλοιπο ποσό δεσμεύεται 7 μέρες πριν την άφιξη σας.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από 7 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης.
 • Για ακυρώσεις εντός 6 ημερών πριν την άφιξη, ή μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, δεσμεύεται το συνολικό ποσό της κράτησής σας. Με την επιφύλαξη απόδειξης λόγω COVID, για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις εντός της προαναφερθείσας περιόδου, η τυχόν προκαταβολή ή και η συνολική αξία της διαμονής σας, παρακρατούνται για μελλοντική χρήση

Με την επιφύλαξη της έγκρισης της διοίκησης, ορισμένες ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής και ειδικά αυτές που αφορούν το COVID,  μπορεί να μεταφερθούν σε διαφορετική περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

error: Content is protected !!