Πολιτικές

Προκαταβολών και προπληρωμών

 • Για όλες τις εποχές για την εξασφάλιση της κράτησης σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας
 • Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, μια ελάχιστη πολιτική παραμονής καθώς και μια προκαθορισμένη πολιτική δείπνου μπορεί να είναι οι κανόνες του σπιτιού για μια συγκεκριμένη περίοδο, όπως είναι κυρίως τα Χριστούγεννα, το Νέο Έτος και το Πάσχα
 • Εκτός της υψηλής περιόδου, σε περίπτωση προπληρωμής της συνολικής αξίας της κράτησης σας, προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 10% στη συνολική τιμή του κάθε δωματίου. Για αυτόν τον τύπο κράτησης η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Επομένως η ανάλογη προπληρωμή σας δεν επιστρέφεται μόνο μεταφέρεται και ισχύει για άλλη χρονική στιγμή, μετά από προηγούμενη έγκριση από την διοίκηση του ξενώνα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακύρωσης

 • Για οιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση 21 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχουν ακυρωτικά
 • Για ακυρώσεις από 20 έως 14 ημέρες πριν την άφιξη σας, παρακρατείτε το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας
 • Για ακυρώσεις εντός 14 ημερών πριν την άφιξη σας, μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, θα χρεωθείτε την συνολική τιμή της κράτησης σας
 • Μετά από έγκριση της διοίκησης του ξενώνα, ορισμένες από τις ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής  μεταφέρονται σε άλλη χρονική περίοδο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμφωνία με GDPR

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τον κανονισμό GDPR με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα διάφορα στάδια της επίσκεψής σας στο δικτυακό μας τόπο καθώς και για τυχόν μεταγενέστερη αλληλογραφία μας σχετικά με την κράτησή σας, ξεκάθαρα σας ζητάμε την συγκατάθεσή  σας για να κάνουμε χρήση και να  διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν. Αντίθετα τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνον για επιχειρηματικούς σκοπούς του ξενώνα μας όπως είναι, οι ενημερώσεις μάρκετινγκ της εταιρείας μας, νέα για τυχόν εκδηλώσεις μας, αιτήματα επανεξέτασης σας, κ.λπ. είτε απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των διαπιστευμένων συνεργατών μας, δηλαδή μέσω των υπηρεσιών, Mail Chimp και TripAdvisor. Τέλος, για τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε, σας εξασφαλίζουμε την λογοδοσία, την ακρίβεια, την ελαχιστοποίηση, την φορητότητα καθώς και το “Δικαίωμα να ξεχαστείτε”. Για αυτή την τελευταία υποχρέωση μας, όποτε το θελήσετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν από τα αρχεία μας.

Διάφορα

 • Check out 11.00 – Check in 15.00
 • Early Check in – Late check out, προσφέρονται μετά από προ συνεννόηση.

Τιμές

Όλες οι τιμές δωματίων περιλαμβάνουν τους ισχύοντες φόρους και αναφέρονται σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για δύο άτομα και χρήση του χώρου χαλάρωσης σύμφωνα με τους κανόνες και τις χρεώσεις του.

Κατά την υψηλή περίοδο, μερικά τριήμερα, Σαββατοκύριακα, αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα, η πολιτική της ελάχιστης παραμονής είναι ο κανόνας. Παράλληλα για τις περιόδους αυτές μπορεί να οριστεί ένα υποχρεωτικό η μη εορταστικό δείπνο ή γεύμα με επιπλέον χρέωση.

Για κάθε επιπλέον κρεβάτι όπου επιτρέπεται, υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Για παιδί κάτω των 12 ετών, η χρήση του Χακί δωματίου ή/και η χρήση της Junior Σουίτας, σύμφωνα και με την διαρρύθμιση του Χακί δωματίου, δεν χρεώνεται.

Περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα δωμάτια μας μπορείτε να βρείτε στην ξεχωριστή περιγραφή του κάθε δωματίου μας στην παρούσα ιστοσελίδα μας.

Προσφορές

Ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα, διάφορες προωθητικές ενέργειες μας μπορεί να εμπεριέχουν προσφορές. Για τυχόν μεμονωμένες τιμές δωματίων ή / και πρόσθετες προσφορές, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ως κίνητρο για τους επαναλαμβανομένους φιλοξενούμενούς μας, έχουμε εισαγάγει το “Apeiros Chora Club”. Με την ένταξή σας στο «club» μας, με το που θα γίνετε δηλαδή μέλος του, απολαμβάνεται άμεσα το δικαίωμα για επιπλέον εξοικονόμηση ίση με το 10% των δημοσιευμένων τιμών μας με πρωινό είτε αυτές αφορούν δωμάτια είτε σουίτες.

Covid19

Για να προστατεύσει και να απαλύνει όσο το δυνατόν καλύτερα, τις δυσάρεστες επιπτώσεις της απειλής του COVID19, για τους επισκέπτες μας αλλά και για  εμάς, για την περίοδο που η απειλή αυτή είναι παρούσα, τροποποιήσαμε τις πολιτικές μας κράτησης, ακύρωσης και προπληρωμής μας, ως ακολούθως:

Κράτηση, ακύρωση και προπληρωμή στις Πλήρως Ευέλικτες τιμές μας

 • Για όλες τις περιόδους και για να διασφαλίσετε την κράτηση σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από 2 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης.
 • Για ακυρώσεις εντός 2 ημερών πριν την άφιξη, η μη εμφάνιση ή η πρόωρη αναχώρηση, δεσμεύεται το συνολικό ποσό της κράτησής σας.
 • Με την επιφύλαξη της έγκρισης της διοίκησης, ορισμένες ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής, μπορεί να μεταφερθούν σε διαφορετική περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κράτηση, ακύρωση και προπληρωμή στις Παρατεταμένης Διαμονής τιμές μας

 • Για όλες τις περιόδους και για να διασφαλίσετε την κράτηση σας, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση πριν από 7 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης.
 • Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση από 7 έως 2 ημέρες πριν την άφιξη, θα γίνει κράτηση του 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας.
 • Για ακυρώσεις εντός 2 ημερών πριν την άφιξη, η μη εμφάνιση ή η πρόωρη αναχώρηση, δεσμεύεται το συνολικό ποσό της κράτησής σας.
 • Με την επιφύλαξη της έγκρισης της διοίκησης, ορισμένες ακυρώσεις εντός της περιόδου ποινής μπορεί να μεταφερθούν σε διαφορετική περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
error: Content is protected !!