Εκδηλώσεις

Με αυθεντικό σκηνικό την πέτρινη φύση του Ζαγορίου, ο ξενώνας μας αποτελεί μια  ξεχωριστή πρόταση για να γιορτάσετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας η και τους συνεργατές σας. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε αποκλειστικά να κλείσετε όλον τον ξενώνα προκειμένου να φιλοξενήσει, τις επαγγελματικές η ιδιωτικές στιγμές σας, όπως ένα εορταστικό δείπνο ή μια γαμήλια εκδήλωση.

Περισσότερα

Με μικρές στοχευμένες παρεμβάσεις  κάθε γωνιά του ξενώνα, μπορεί να μεταμορφωθεί στο τέλειο σκηνικό για να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις σας όπως γάμους, βαφτίσεις, αρραβώνες, επετείους,  μικρά εταιρικά meetings, παρουσιασεις νεων προιοντων και υπηρεσιών καθως και  παρουσιάσεις βιβλίων η ποιητικών συλλογών.  Με επιλεκτικό αριθμό προσκεκλημένων  ως προϋπόθεση για την επιτυχία τους, εκδηλώσεις όπως αναγνωσεις βιβλιων και ποιητικων συλλογων, μπορούν άνετα να οργανωθούν  σε πολλούς από τους διαφορετικούς χώρους του ξενώνα μας.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορούμε άνετα να φιλοξενήσουμε για μια πιο αποκλειστική εκδήλωση, έως και 20 άτομα καθιστά σε ένα χώρο και 40 άτομα σε δύο χώρους που επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης , του καλοκαιριού και του φθινόπωρου, καιρού επιτρέποντος,  μπορούμε να οργανώσουμε για σας ένα κοκτέιλ  στη βεράντα μας. Επίσης  με μια τέντα  στον επάνω κήπο μας μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 60 άτομα καθιστά,  ενώ  στο κάτω επίπεδο του κήπου μας  μια δεύτερη  τέντα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 120 καλεσμένους σας.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια μικρή εκδήλωση με την οικογένεια σας η λίγους στενούς φίλους  η τους πολύτιμους συνεργάτες σας  η ακόμα και  ένα μεγάλο πάρτι, από την πλευρά μας μπορούμε να μετατρέψουμε όλα σας τα σχέδια και όνειρα σας σε πραγματικότητα.  Ξέχωρα από το ποια θα είναι η απόφαση σας δηλαδή, εάν θα αναθέσετε σε ένα ειδικό τον σχεδιασμό της εκδήλωσης σας ή απλά θα βασιστείτε αποκλειστικά σε εμάς και στους επιλεγμένους συνεργάτες μας, εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε η ξεχωριστή ημέρα ή  και νύχτα σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: apeiroschora@gmail.com